Hirdetés

A BGA Pro Transilvania Kft

 

A BGA Pro Transilvania Kft. a 2016-os évben is támogatta a Farkaslaki Fiatalok Fórumának tevékenységét. Ebben az évben az elnyert támogatás segítségével irodai felszereléseket sikerült vásárolnunk. Nagy hasznát vettük a támogatásnak, hiszen nem lehet úgy fenntartani szervezeteinket, ha nem rendelkezünk a megfelelő eszközökkel a munkához, a kivitelezéshez.

A projektek lényege az volt, hogy minél több, színesebb programot tudjunk szervezni az farkaslaki valamint az udvarhelyszéki fiatalok számára, és mindehhez megfelelő eszközökkel rendelkezzünk.

A 2016-os évben nagyon sok programot sikerült megvalósítanunk. Ezek közül kiemelnénk a március 15-ei ünnepségünket, a kisiskolások sportnapját, a XVI. Farkaslaki Szenesnapokat, a Szenesnapok keretein belül megszervezett községi maratont, az ünnepek közeledtével pedig az adventi koszorúk készítését. Mindemellett, negyedévente szórakozási lehetőségekkel is készülünk a községben élő fiataloknak. Ifjúsági szervezetként a kulturális programok mellett fontosnak tartjuk a fiatalok szórakoztatását is, ezért lehetőségeinkhez mérten, negyedévente különböző tematikájú bulikkal is kedveskedünk nekik.

Ezúton is köszönjük a támogatást és reméljük, hogy a továbbiakban is számíthatunk az együttműködésükre.

Az alábbiakban olvasható néhány információ a BGA Zrt-ről.

Róluk:

A BGA Pro Transilvania Kft. a BGA Zrt. 100%-os tulajdonlású erdélyi leányvállalata. A vállalat létrehozásáról 2011 született meg a döntés, 2012. március 1-én bejegyzésre került a cég a Hargita megyei cégbíróságon.
A társaság fő tevékenysége: az egyetlen tulajdonos BGA Zrt. megbízásából végzi a tulajdonos által rábízott tevékenységeket. Ezek a tevékenységek a tulajdonos által kiírt pályázatokkal kapcsolatos lebonyolítási, tanácsadási, elszámolási és ellenőrzési tevékenység. 
A cég tevékenysége jelenleg két városban zajlik. Székelyudvarhelyen történik a cég ügyvezetése, valamint a gazdaságfejlesztő pályázatok kezelése. A kolozsvári irodában a civil pályázatok lebonyolításával kapcsolatos munka folyik.

A BGA Pro Transilvania Kft. két városban – Székelyudvarhelyen és Kolozsváron – működik. A székelyudvarhelyi irodában három személy a vállalat ügyvezetésével, a gazdaságfejlesztő pályázatok kezelésével, valamint a monitoring tevékenységek kapcsolatos feladatokat látja el. A Kolozsvári irodában ugyancsak három személy végzi a civil pályázatokkal kapcsolatos összes feladatot.
Az egyetlen tulajdonos a következő tevékenységek elvégzését bízza a két irodára: pályázati kiírások dokumentációjának kidolgozásában való közreműködés, a pályázók részére információszolgálat, a beérkező pályázatok fogadása, ezzel kapcsolatos ügyviteli feladatok, a pályázati előellenőrzés, hiánypótoltatás, szakmai-pénzügyi előértékelés, döntés-előkészítés, kiértesítés, szerződéskötés minta alapján, szerződések kiküldése és a visszaérkező mellékletek ellenőrzése, elszámolásban való közreműködés, monitoring, ellenőrzés.

 

További részletek, támogatási lehetőségek: http://www.bgazrt.ro/index.php

 

 

 http://farkaslaka.ro/images/logo.png